Om Pedagog Kävlinge

Pedagog Kävlinge vill inspirera besökare samt dela med sig goda pedagogiska exempel från verksamheten. Vår målgrupp är först och främst pedagoger och skolledare som är verksamma i kommunen men hoppas på att andra också kan finna nöje och nytta av det innehåll som publiceras på webbplatsen.

Denna webbplats uppdateras och underhålls av medarbetare i Bildning i Kävlinge kommun. Ett av målen med webbplatsen är att presentera olika typer av pedagogiska processer, ledarskap och exempel från förskolan, grundskolan och lärcentrum. Pedagogik och lärande i fokus såväl i analog- och digital lärandemiljö som lyfts upp på webbplatsen av pedagoger, skolledare och verksamhetschefer. Vi kommer också omvärldsbevaka och belysa vad som händer inom pedagogisk och digital front både i Sverige, och i världen.

Vi får en möjlighet att visa upp goda pedagogiska exempel, tankar och reflektioner som berör både lärandet och utveckling inom skolan. Välkommen att besöka och följa oss här på Pedagog Kävlinge bloggen.

Om du är intresserad av att dela med dig dina goda pedagogiska erfarenheter kontakta gärna oss via formuläret på sidan ’kontakta oss’. Vi ser fram emot goda pedagogiska bidrag!

Välkommen att följa oss!